Foto: egreska
Postup
-
1
Krídelka si naporcujeme,ja tie končeky bud vyhodím alebo hodím do polievky vyvarit.Okoreníme grilovacím korením alebo čím chcete..
-
2
Obalíme v hladkej muke.
-
3
A opečieme na oleji alebo ugrilujeme do chrumkava.
-
4
Cibulku si udusíme na oleji aj s cesnakom asi 10 minut.Pridame paradajky a dusíme dalších 10-15 minut aby sa odparilo trochu tekutiny.Možete dochutit bylinkami,solou,vegetou,korením...
-
5
Rozmixujeme do hladka ponornym mixerom.
-
6
Chrumkavé krídla namočíme do omáčky a podavame.
ale krídla sú vďačné, znesú skoro všetky marinády a vždy sú výborné, milujem obhrýzanie kostičiek:)
s malymi obmenami ,ako uviedla @sjuz . Velmi casto sa servuju
s omackou z modreho(plesniveho )syra.Chutia s nou vyborne!
Recept na nu ukazali na poslednom videu ;-).
stonky.Zalezi tiez ,ako kto ma rad stiplave ;od miernej az po velmi palivu chut.